top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureKačergės vingis

Laimingų klientų atsiliepimai

Atnaujinta: 2023-11-14


tortas, pyragas, uogos

"Atsiliepimai – Jūsų Būdas Dalintis Jūsų Torto Džiaugsmu!"


Kiekvienas tortas, šakotis, zefyrinės gėlių puokštės, kurias mes gaminate, turi savo unikalų skonį ir dailumą, kurie įkvepia mus kiekvieną dieną. Tačiau, mes negalėtume to pasiekti be Jūsų – mūsų vertingų klientų. Todėl šiandien kviečiame Jus pasidalinti savo nuomone apie mūsų tortus, šakočius ar zefyrines gėles per atsiliepimus!


Kodėl atsiliepimai yra svarbūs?

  1. Mums svarbu žinoti Jūsų nuomonę. Jūsų patirtis yra mūsų didžiausias turtas, ir mes norime ją girdėti. Tai padeda mums gerinti savo produktus ir paslaugas.

  2. Tai padeda kitiems klientams. Atsiliepimai padeda naujiems klientams pasirinkti geriausią tortą ar šakotį savo ypatingoms progoms. Jūsų žodžiai gali padėti jiems rasti savo tobulybės desertą.

  3. Mes džiaugiamės Jūsų pagyrimais. Mes esame atsidavę savo darbui ir norime žinoti, kad mūsų darbas suteikia Jums džiaugsmą. Jūsų atsiliepimai mums suteikia energijos ir motyvacijos tobulėti.

Kaip palikti atsiliepimą?

  1. Apsilankėte mūsų internetinėje svetainėje https://www.kacergesvingis.lt/ posto apačioje galėsite palikti savo nuomonę.

  2. Susiraskite mus socialiniuose tinkluose. Mes taip pat esame prisijungę prie populiarių socialinių tinklų Facebook ir Instagram. Palikite atsiliepimą komentaruose arba tiesiog parašykite mums žinutę.

  3. Pamėkite mus ir dalinkitės patirtimi. Mes esame smalsūs, ką Jūsų mylimas tortas, šakotis ar zefyrinės gėlės reiškia Jums. Parašykite trumpą žinutę ir pamėkite mūsų puslapį.


Dėkojame Jums už Jūsų ištikimybę ir už tai, kad esate mūsų dalis. Jūsų nuomonė svarbi, ir mes esame pasiruošę ją girdėti!





bottom of page